ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ 

 

Το κτίριο ανεγέρθηκε το έτος 1972 σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 4.272τ.μ. . Αποτελείται από 2 ορόφους συνολικής επιφάνειας 560τ.μ.. Έχει 6 αίθουσες διδασκαλίας συνολικής επιφάνειας 336τ.μ.

Έχει υδραυλική εγκατάσταση για πόσιμο νερό. Για θέρμανση έχει καλοριφέρ στο οποίο έχει αλλαχθεί ο λέβητας το 1993 και ο κυκλοφορητής 2004.

Έχει προαύλιο χώρο 3.200τ.μ., είναι περιφραγμένος με κάγκελα και στρωμένος με άσφαλτο. Στο μπροστινό μέρος του σχολείου υπάρχουν παρτέρια με δέντρα και λουλούδια.

Υπάρχει κλειστό γυμναστήριο, συνολικής επιφάνειας 600τ.μ., που ανεγέρθηκε το 1972 και ολοκληρώθηκε το 1994.

Υπάρχουν ακόμη εξωτερικές τουαλέτες δίπλα από το κτίριο του σχολείου, οι οποίες είναι χωρισμένες σε αγοριών και κοριτσιών και μία τουαλέτα μέσα στο κτίριο για τους δασκάλους.

Τα γραφεία είναι δύο που βρίσκονται στο ισόγειο του σχολείου. Ένα γραφείο για το διευθυντή και ένα για τους δασκάλους.

Η αίθουσα του ολοήμερου βρίσκεται στο ισόγειο και δίπλα της υπάρχει αίθουσα που έχει διαμορφωθεί σε εστιατόριο.

Στον ισόγειο χώρο βρίσκεται επιπλέον μία αίθουσα η οποία λειτουργούσε μέχρι τον Ιούνιο του 2004 ως κυλικείο. Στη συνέχεια διαμορφώθηκε σε βιβλιοθήκη.

Η στέγη του σχολείου έγινε το 2004 με κεραμίδι.

Το 2004 έγινε αλλαγή στις πόρτες και στα παράθυρα του σχολείου και στις τουαλέτες με αλουμίνια πράσινου χρώματος.

Το 2008 βάψαμε το κλειστό γυμναστήριο εσωτερικά και την κεντρική πόρτα, τις τουαλέτες, επισκευάσαμε τη σκεπή, στρώσαμε με τσιμέντο την είσοδο στο διδακτήριο, βάλαμε κεραμίδια στις τουαλέτες , επισκευάσαμε και καθαρίσαμε το χαντάκι του προαύλιου χώρου του σχολείου .Στοιχεία Επικοινωνίας

Δημοτικο Σχολείο Θυρρείου
Θύρρειο Αιτωλοακαρνανίας
Τ.Κ. 30002
Τηλ: 2643071245
email: mail@dim-thyrr.ait.sch.gr